Bijna 5 jaar na de start is het tijd voor nieuw elan in de vrijwilligers organisatie van het Servicepunt “Klets & Koek”! Het bestuur van het eerste uur is nog steeds enthousiast en betrokken met het Servicepunt, maar het moment is daar dat er behoefte is aan een frisse blik hoe de komende 5 jaar het Servicepunt te gaan besturen. Inmiddels is “Klets & Koek” een voorbeeld voor andere initiatieven in de regio. Om hierin voorop te blijven lopen, maar vooral om de toegewijde groep van ruim 40 vrijwilligers te ondersteunen zoeken wij een bestuursvoorzitter om dit fantastische initiatief verder te ontwikkelen. 

 

Voor deze functie zoeken we een sociaal gedreven bestuurder die begrijpt dat vrijwilligers de spil zijn van een organisatie als deze. Uiteraard moet je enorm betrokken zijn met het dorp Megchelen en begrijpen dat het Servicepunt meer is dan een winkeltje. De functie zelf vraagt;

  • dat je maandelijks de bestuursvergadering voorzit als ook het jaarlijkse vrijwilligers overleg.
  • gesprekspartner bent voor zowel gemeente, leveranciers als voor de vrijwilligers.
  • actief betrokken bent bij de beslissingen rondom nieuwe initiatieven en besluitvorming rondom het assortiment.
  • Vertegenwoordiging van het Servicepunt en deelname bij regionale initiatieven (zoals kerststol actie, oliebollen verkoop, Preuvement)   

 

Gelukkig beschikt het Servicepunt over de expertise van een aantal door de wol geverfde specialisten in het winkelvak, dus die kennis is niet vereist.  Belangrijke taak is dat je de verbindende factor bent tussen klanten/gasten, vrijwilligers en de gemeenschap!

 

Heb je altijd een verbindende rol willen hebben in het sociale netwerk van het dorp? Stuur dan je reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We gaan dan graag het gesprek met je aan om te kijken of er een klik is onder het genot van een kop koffie in “Klets & Koek”.

 

Bestuur Sociaal Servicepunt Megchelen