Wat een belevenis was het Preuvement! We hadden gerekend op ongeveer 200 bezoekers, stiekem gehoopt op iets meer, maar dat er zóveel mensen zouden komen hadden we nooit durven dromen. Echt fantastisch! De reacties zijn geweldig en we willen iedereen nogmaals bedanken voor hun komst.

Naast Stichting Vrienden van de Martinuskerk voor het beschikbaar stellen van de kerk en Peter Snelting voor het verzorgen van de energievoorziening willen we graag nóg een aantal mensen bedanken,mede dankzij hen is het Preuvement zo’n succes geworden: Joost Raben, Kim Beskers, EHBO Megchelen en Raymond van Osch. Lea & Renske die de kids de hele middag goed vermaakt hebben.
Wim Ratering en Roel ter Voert willen wij een pluim geven voor het beschikbaar stellen van materialen en middelen. Peter Raben voor het bedenken van de gerechten en begeleiden van de vrijwilligers. 
Hulde aan alle vrijwilligers die vrijdag en zaterdag in en rond de kerk aanwezig waren om van het Preuvement een succes te maken.

Uiteraard willen we onze sponsoren ook graag bedanken voor het mogelijk maken van dit succes:
Peter Snelting
COOP Gendringen
Gijs Kiwitz
Roy Wissing Deurenservice
Ketelaar Bouw
Venhorst Plant
Louis Venhorst
Houthandel ‘t Anker
Wanders Chalets
Filta Gelderland
Evers Reclame

Ten slotte waren er nog een aantal sponsoren die liever op de achtergrond blijven, ook hen bedanken we voor hun bijdrage aan het Preuvement.

Tom ter Voert,
Rik Thomas,
Jochem van Os,
Vincent de Winter