Energiek Megchelen treft op dit moment de voorbereidingen voor de realisatie van een 3e collectieve zonnecentrale project op het dak van Otto Willemsen, gelegen op de Lupseweg 1, 7077 AA te Netterden.

 

Op dit dak kunnen rond de 170 zonnepanelen geplaatst worden, waarmee naar verwachting jaarlijks zo'n 60.000 kWh aan duurzame energie kan worden opgewekt.

Wij werken bij dit project op dezelfde manier als bij ons 1e project, oftewel op basis van de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE-regeling), ook wel de 'postcoderoosregeling' genoemd. Wanneer u woont in de postcode van Ulft (7071), Azewijn (7045), Varsselder-Veldhunten (7076), Netterden (7077), Megchelen (7078), Gendringen (7081) of Voorst (7083) kunt u aan dit project meedoen.

 

U kunt als deelnemer via de aanschaf van 'deelnemersbewijzen' de financiering van dit project mogelijk maken. U kunt meedoen met één of meerdere deelnemersbewijzen. In ruil voor uw deelname ontvangt u vijftien jaar lang een mooie vergoeding van de coöperatie. Daarnaast helpt u op deze manier mee om meer lokale duurzame energie op te wekken in de Oude IJsselstreek!

 

Wij zijn op dit moment op zoek naar minimaal 50 deelnemers om dit mooie project mogelijk te maken. Doet u ook mee? U kunt zich (vrijblijvend) aanmelden via de volgende link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1TaNRdJtcJTUiRGfhmLsmj8p7YmZFRoIKOykTxammugZKEw/viewform