Back to Top

Alles over Megchelen

Balk Challaballa

Kinderfeestje

 

Circusfeestjes

 

Je bent jarig en je wilt wel eens wat bijzonders doen. Nou, dan boek je toch een circusfeestje? Leuk voor alle  kinderen en jongeren.

 

Met al je vriendjes en vriendinnetjes kom je naar Circus Challaballa toe en daar houden wij gezellig 2 uur een circusfeest. Je mag alle circustechnieken proberen: eenwielfietsen, jongleren, diabolo, acrobatiek, lopen op een bal, rola rola, chinese bordjes.

 

Er is een begeleider aanwezig die kort alles uitlegt en daarna kun je samen spelen met alle circusspullen. Als je wilt, mag je ook een echt circuskostuum aantrekken. Dat is natuurlijk nog leuker!

 

Halverwege is er een korte pauze. Dan kun je bijvoorbeeld je kadootjes uitpakken. Wij zorgen voor ranja en chips

 

Ouders kunnen erbij blijven en eventueel helpen (is gewenst) of fotograferen (zij kunnen niet zelf in de trapeze, op de loopkogel, de draadloop of een eenwielfiets – onze spullen en begeleiders zijn ingesteld op jeugd, niet op volwassenen).

 

Het is handig als kinderen makkelijke kleding aantrekken (dus geen maillots of rokjes). Ze oefenen op blote voeten of op zachte gymschoentjes.

 

 

Reserveren, datum, tijd & kosten

 

Als je een circusfeestje wilt reserveren, neem dan even contact op. Er zal eens per week op de mails worden gereageerd. Dus soms moet u eventjes geduld hebben.

 

Feestjes zijn mogelijk op diverse dagen. Datum en tijd in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal en begeleider.

 

Een circusfeestje kost 130,- euro voor maximaal 10 kinderen. Indien je met meer kinderen komt, betaal je 11,- per kind extra. Het maximum aantal kinderen is 15.

 

De reservering van het circusfeestjes is definitief als het totaalbedrag ontvangen is op onze rekening.

 

Locatie Sportzaal te Megchelen, Nieuweweg 4A ( bij de voetbalvelden SVGG.)

 

 

Extra: feestelijke schmink

 

Wil je het extra feestelijk maken? Dan reserveer je ook onze schminkprofessional. Zij tovert de gezichtjes om tot vlinders, prinsessen, spoken, superman of een ander leuk figuur. Met glittertattoos en kleurige schmink. Kosten zijn 3,50 per kind, met een minimum bedrag van 35,- euro (bij minder dan 10 kinderen betaal je dus toch voor 10). Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid en max. 15 kinderen.

 

Kijk voor meer info op onze contactpagina.